2023 Handlerkurs

Utstilling- og handlerkurs

Vi arrangerer utstilling- og handlerkurs for alle raser. Er du nysgjerrig på hva utstilling er og hvordan du skal få best mulig hjelp for å komme i gang? Ønsker å få mer erfaring? Da er dette kurset for deg og din hund.

På dette kurset lærer du hvordan du best mulig kan vise hunden din i utstillingsringen. Du lærer teknikker for handling med individuell veiledning. Det blir teori og praktisk trening for utstilling. Dette er en unik mulighet til å tilegne deg erfaring slik at du på best mulige måte kan vise frem hunden i utstillingsringen. På kurset vil vi hjelpe deg og din hund med finpussen. Kurset gjør deg til å bli tryggere i utstillingsringen

 Er du nybegynner eller erfaren, er dette kurset for deg!

Håper du blir med på en sosial, lærerik og hyggelig helg med oss!

Litt om instruktørern.

                                           
Ingrid

Ingrid startet med utstilling når hun var 6 år Gammel. Hun har konkurrert i barn og hund. 

Ingrid startet med juniorhandling året hun ble 10 år gammel. Hun har deltatt på 3 NM og hun har vært på uttak til landslaget.


Vi samarbeider tett med Veterinærer ved Myrbø Dyreklinikk (vegg i vegg med kurslokalene) , og Myrbø Dyresenter, de har butikk med alt man trenger til hunden, ( alle deltagere hos OHS Bergen får 10 % på alle ordinære varer så lenge man er kursdeltager), i tillegg har de pensjonat for hund og katt.

Dere parkerer på treningsbanen både på teori og praksis treningene.

Samarbeidspartnere
p-2 p-1 p-3