Hundetrener og instruktørutdanning Modul 1


Oslo Hundeskole ble grunnlagt av Geir Marring i 1992, instruktørkurset kom til i 1994. Vårt mål har siden vi startet med instruktørutdanning i 1994 vært å være med å prege utviklingen på hund i Norge.

Alle kandidatene får mulighet til praksisperiode i Oslo Hundeskole. Dette for å lære hvordan de skal kunne håndtere forskjellige typer hunder, i alle aldre samt lære seg å holde kurs.

Modul 1 – Grunnleggende atferdslære, fordypning, etologi og læringspsykologi.

I modul 1 lærer elevene om hundens atferd og valpens utvikling fra valp til voksen hund. Vi skal også ha en innføring i kynologi (studiet av hunder og hunderaser) og rasekunnskap, samt helse og ernæring. I tillegg fordyper vi oss i hundens rolle i samfunnet, hund-menneske relasjon og ”moter og trender” i trenings filosofi. Og i tillegg til dette vil det være oppgaver som skal løses individuelt og som gruppeoppgaver.

Etter 3 helger skal det leveres en hjemmeoppgave.

Her tar vi for oss: etologi og læringspsykologi. Hundens drifter, belønningssystemer, motivasjon og påvirkning. Kommunikasjon – hund og sanser. Test av hund – egenskaper og anlegg. Vi skal også innom genetikk – arv og miljø.

Modul 1 avsluttes teoretisk eksamen.

Her finner du alle datoer og mer info for kurset: https://oslo-hundeskole.no/instruktorkurs/

Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.
Samarbeidspartnere
p-2 p-1 p-3