Mandagsklubben

 Mandagsklubben er et videregående tilbud til dere som har fullført hverdagslydighetskurs med en av Oslo Hundeskole sine avdelinger. Klubben varer i et halvt år fra oppsatt dato. Mandagsklubben går over 6 mnd. Dere skal ha minimum mulighet for å delta hele 17 kvelder.

Målet med mandagsklubben er å dere til å bli flinke til å egen trene egen hund. På mandagsklubben vil dere få et stort innblikk i flere av de aktivitetene Dere og Deres  hund kan utføre i lag. Dette blir et spennende opplegg, som vår avdeling i Bergen har prøvd ut.

Når dere har funnet deres gren, så får dere videre hjelp av våres instruktører.

Opplevelser på kurse: På tur med hund (2), utstillings trening (2), agility (2), rallylydighet (2), sportrening (2), smellertrening (2), mm.

De forskjellige hunderasene er jo avlet opp til forskjellige formål. Det er selvsagt en ener for hunden og gjøre noe den er skapt for. Av og til kolliderer eier og hundens veier, For om vi har en jakthund, så er det ikke sikkert at vi ønsker å gå på  jakt. Eller at vi har en hund som er avlet for vakt, så er det ikke sikkert at vi vil trene den den veien. 

For dere som har valgt i utgangspunktet feil rase i forhold til hobby. Så er det mange andre valg dere kan ta. Det får dere hjelp til på mandagsklubben. Bli med hver mandag fremover (ikke helligdager, jul, påske og fellesferie i sommer).

Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.
Samarbeidspartnere
p-2 p-1 p-3