Instruktørkurs 1. Semester


Oslo Hundeskole ble grunnlagt av Geir Marring i 1992, instruktørkurset kom til i 1994. Vårt mål har siden vi startet med instruktørutdanning i 1994 vært å være med å prege utviklingen på hund i Norge.

Alle kandidatene får mulighet til praksisperiode i Oslo Hundeskole. Dette for å lære hvordan de skal kunne håndtere forskjellige typer hunder, i alle aldre samt lære seg å holde kurs.

Modul 1 – Grunnleggende atferdslære og fordypning

I modul 1 lærer elevene om hundens atferd og valpens utvikling fra valp til voksen hund. Vi skal også ha en innføring i kynologi (studiet av hunder og hunderaser) og rasekunnskap, samt helse og ernæring. I tillegg fordyper vi oss i hundens rolle i samfunnet, hund-menneske relasjon og ”moter og trender” i trenings filosofi. Og i tillegg til dette vil det være oppgaver som skal løses individuelt og som gruppeoppgaver.

Modul 1 går over tre helger med en avsluttende gruppeoppgave.

Modul 2 – Etologi og læringspsykologi

Her tar vi for oss: etologi og læringspsykologi. Hundens drifter, belønningssystemer, motivasjon og påvirkning. Kommunikasjon – hund og sanser. Test av hund – egenskaper og anlegg. Vi skal også innom genetikk – arv og miljø.

I modul 2 er det fire kurshelger med en avsluttende teoretisk eksamen.

Modul 3 – Instruktørens rolle, dette kurset er beregnet for de som ønsker å bli instruktører.


Her finner du alle datoer og mer info: http://oslo-hundeskole.no/blog/2016/11/04/instruktorkurs-20-januar-2017/


Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.
Samarbeidspartnere
p-2 p-1 p-3