Grunnkurs tirsdag og torsdag

Grunnkursene i Drammen, Buskerud finner du ved Tanby Torg!

Grunnkurs i hundetrening!

Bygg et solid fundament for å få lydig og veloppdragen hund!

Det er viktig å ha en hund som er trygg og lydig og derfor har vi stort fokus på dette! Vi jobber med gå pent i bånd, innkalling, kontroll øvelser og mye lek!

Grunnkurs:

Hundetrening er en avgjørende del av å skape et harmonisk forhold mellom mennesket og hunden. Et grunnkurs i hundetrening er det første skrittet mot å utvikle et sterkt bånd og en lydig hund. Uansett om du har en valp eller en voksen hund, gir et grunnkurs et fundamentalt grunnlag for videre trening og utvikling.

Grunnkurset er lagt til rette for:

Deltagere som har gjennomført valpekurs. Her kan dere starte rett etter valpekurset

Deltagere som ikke har gjennomført valpekurs og hunden er over 7 mnd

Hvordan trener vi:

Kurset bygger på positiv innlæring med grenser som er enkle å forstå, både for hund og fører. Hund og eier får hjelp til å bli en harmonisk flokk som fungerer og mestrer hverdagen. Vårt mål for dette hundekurset er at du og hunden skal ha det moro sammen og å få en god relasjon! Derfor har vi et stort fokus på at dere får et godt samarbeid. Har vi et godt samarbeid, vil innlæring av viktige øvelser være enklere å lære inn!

Hva kan du forvente?

  • Introduksjon til grunnleggende kommandoer: Hunden vil lære kommandoer som "sitte", "ligge", "bli", og "komme".
  • Sosialisering: Hundene vil få muligheten til å samhandle med andre hunder og mennesker, og lære sosiale ferdigheter som er avgjørende for et harmonisk liv.
  • Positiv forsterkning: Belønningssystemer som bruker ros, lek, og godbiter vil bli brukt for å oppmuntre ønsket atferd.
  • Forståelse av hundeadferd: Eiere vil lære å tolke hundens signaler og behov, slik at de bedre kan kommunisere og forstå sin firbente venn.
  • Problemopphåndtering: Håndtering av vanlige atferdsproblemer som bjeffing, hopping og trekking i båndet vil også være en del av kurset.

Praktisk info:

Grunnkursene i Drammen finner du ved Tranby Torg.

Kurset holdes tirsdager/torsdager

Klokkeslett for de praktiske treningene:

Grunnkurset tirsdag og torsdag er fra kl 19:30 - 21:00

Priser:

Pris 2200,-

Registrering

Kursavgift
 *
E-postadresse
 *
Gjenta e-post
 *
Fornavn
 *
Etternavn
 *
Mobil
 *
Adresse
 *
Sted
 *
Postnummer
 *
Hundens navn
 *
Hundens rase
 *
Kampanjekode
 
Betalingsmetode
 *
Ja, jeg samtykker at Oslo Hundeskole kan sende meg mail i fremtiden. I nyhetsbrevet finner du informasjon om kurs, artikler vi skriver, tilbud og andre ting som kan være spennende for deg som kunde.
Samarbeidspartnere
p-2 p-1 p-3