Sporkurs

Utenfor grøftekanten!

Sporkurset passer for alle hunder i alle aldre. Kurset tilpasses hver enkelt ekvipasje, så dette passer for både nybegynnere og for de med erfaring. Spor er en veldig fin hundesport hvor vi bruker hundens naturlige redskap, nemlig nesen. Samarbeidet mellom hund og hundefører blir forsterket og læringskurven går raskt oppover.

Vi trener i skogsterreng hvor vi har fokus på spor, feltsøk og rundering.

Instruktør er Helge Landfastøien. Har har lang erfaring innen hundetrening og har spesialisert seg på spor, feltsøk og rundering. Han er flere ganger Norges mester i spor og er en veldig kjent hundetrener i brukshundmiljøet. Han vil gi deltakerne god innføring, motivasjon og fremgang!

Hensikten med sportreningen er primært å aktivisere hunden og la den få bruke noen av sine naturlige instinkter. De aller fleste hunder liker å bruke nesen sin, både for å undersøke omgivelsene og få stillet sin nysgjerrighet.

Dette styrker kontakten mellom hund og fører, samtidig som dere får en sliten og lykkelig hund når dagen er over.

Kurset går over en helg fra kl 9:45 - ca 16:00

Registrering

Kursavgift
 *
E-postadresse
 *
Fornavn
 *
Etternavn
 *
Mobil
Adresse
 *
Sted
 *
Postnummer
 *
Hundens navn
 *
Hundens rase
 *
Kampanjekode
 
Betalingsmetode
 *
Ja, jeg samtykker at Oslo Hundeskole kan sende meg mail i fremtiden. I nyhetsbrevet finner du informasjon om kurs, artikler vi skriver, tilbud og andre ting som kan være spennende for deg som kunde.
Samarbeidspartnere
p-2 p-1 p-3