Sporkurs

Sporkurset passer for alle hunder i alle aldre. Kurset tilpasses hver enkelt ekvipasje, så dette passer for både nybegynnere og for de med erfaring. Spor er en veldig fin aktivitet hvor vi bruker hundens naturlige redskap, nemlig nesen. Samarbeidet mellom hund og hundefører blir forsterket og læringskurven går raskt oppover.
Dette er moro!

Vi starter innlæringen av sporadferd med at hunden lærer å være nøye og rolig.

Kurset holdes fra kl 10 - ca 15, lørdag og søndag. 

Kurset har oppmøte ved Esso Asker, Drammensveien 884, 1383 Asker

Kurset er for nybegynnere og viderekomne..

Sportrening for valper og uerfarne hunder bør være nøye og systematisk. Treningen bør legges opp riktig fra starten, og tilpasses det enkelte individs behov av stimuli for å komme i gang og spore. Enkelte hunder har så stor motivasjon at de normalt ikke trenger å stimuleres i særlig grad for å komme i gang. Det gjelder ikke alltid når man kommer på ett sporkurs sammen med andre, hvor interessen rettes mot andre ting enn sporet. Da kan interessen for de andre hundene og menneskene bli så stor at selv den mest sporsugne valpen trenger litt ekstra hjelp for å komme i gang.

Vi starter innlæringen av sporadferd med at hunden lærer å være nøye og rolig. Vårt kurs vil foregå i skogen med mulighet for noen spor på gress. 

Hensikten med sportreningen er primært å aktivisere hunden på en positiv måte og la den få bruke noen av sine naturlige instinkter og egenskaper. 

De aller fleste hunder er ofte understimulert og liker faktisk å bruke nesen sin, både for å undersøke omgivelsene og for å tilfredsstille sin nysgjerrighet. Her kan du lære sammen med hunden hvordan dette kan brukes som en aktivitet i hverdagen uten at det leder til stress. Dette styrker kontakten mellom hund og fører, samtidig som dere får en sliten og lykkelig hund når treningen er over. 


Begrenset med plasser!

Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.
Samarbeidspartnere
p-2 p-1 p-3