Fokus og kontroll

Oppnå Fokus og Kontroll i hverdagen med erfarne instruktører. 

Fokus og Kontroll: Kjernen i Hundetrening

I en verden der hunder spiller en stadig viktigere rolle som familiemedlemmer og følgesvenner, er det essensielt å utvikle gode treningsteknikker for å sikre en harmonisk samhandling mellom hund og eier. Med et økende antall hundeeiere som søker veiledning for å håndtere ulike utfordringer i hverdagen, blir dette weekendkurst med erfarne instruktører en populær løsning.
Et av de mest ettertraktede resultatene av hundetrening er å oppnå fokus og kontroll i ulike situasjoner. Enten det handler om å gå pent i bånd, passere biler og andre hunder, eller å kunne leke på en kontrollert måte, er det å etablere et sterkt bånd mellom eier og hund nøkkelen. Dette krever imidlertid riktig veiledning og metoder.

Intensiv Læring med Profesjonell Veiledning

Weekendkurset tilbyr en intensiv læringsopplevelse der hundeeiere kan fordype seg i treningen sammen med erfarne instruktører. Disse kursene gir en unik mulighet til å jobbe med hunden under veiledning av eksperter samtidig som man får tilbakemelding og støtte.
Oslo Hundeskole har 30 års erfaring og vi er den største hundeskolen i Skandinavia. Med en slik solid bakgrunn kan du forvente at hundeskolen har opparbeidet seg betydelig ekspertise og profesjonalitet innen hundetrening og håndtering av hunder. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester, fra valpekurs, grunnleggende lydighetskurs til mer spesialiserte kurs som hundeadferd og konkurransetrening. Med vår lange historie og omfattende erfaring er vi godt rustet til å møte ulike behov og utfordringer som hundeeiere kan ha når det gjelder opplæring og atferdsproblemer hos deres kjæledyr.

Oppsummering

Hundetrening er ikke bare et spørsmål om å lære hunden kommandoer; det handler om å bygge et sterkt bånd basert på tillit, respekt og samarbeid. Med dette helgekurset som ledes av erfarne instruktører, får hundeeiere den veiledningen og støtten de trenger for å oppnå fokus og kontroll i hverdagen, samtidig som de styrker båndet med sin trofaste venn.
Vårt Fokus og Kontroll kurs holdes ved Thon Hotell Gardermoen, Balder Alle 22, 2060 Gardermoen
Kurset er for alle raser i alle aldre.
Kurset går over en helg, lørdag og søndag fra kl 10:00 - ca 15:00.
Meld deg på og få GRATIS tilgang til webinaret Gå pent i bånd – passering.
Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.
Samarbeidspartnere
p-2 p-1 p-3