Grunnkurs mandager og onsdager

Grunnkurs i hundetrening!

Bygg et solid fundament for å få lydig og veloppdragen hund!

Det er viktig å ha en hund som er trygg og lydig og derfor har vi stort fokus på dette! Vi jobber med gå pent i bånd, innkalling, kontroll øvelser og mye lek!

Kom i gang med treningen med våre erfarne hundetrenere!

Hvorfor delta på grunnkurs?

Unghunden går igjennom faser som gjør hverdagen ekstra utfordrende og derfor vil dette dressurkurset gi deg et godt grunnlag for å ha en god opplevelse med hunden videre!

På våre hundekurs møter du våre erfarne instruktører som er utdannet gjennom hundetrener og instruktørutdannelsen i OHS. Instruktørene er erfarne og kunnskapsrike når det gjelder hundeatferd og opplæringsteknikker.

Hvordan trener vi:

Kurset bygger på positiv innlæring med grenser som er enkle å forstå, både for hund og fører. Hund og eier får hjelp til å bli en harmonisk flokk som fungerer og mestrer hverdagen. Vårt mål for dette hundekurset er at du og hunden skal ha det moro sammen og å få en god relasjon! Derfor har vi et stort fokus på at dere får et godt samarbeid. Har vi et godt samarbeid, vil innlæring av viktige øvelser være enklere å lære inn!

Vårt mål:

Målet med dressurkurset er å bevisstgjøre deg på hvilke egenskaper hunden har og hvordan bruke det i treningen.  Det legges vekt på hvordan motivere, belønne, riktig timing av belønning av riktig adferd og bryte adferd som ikke er ønsket. Det jobbes med de mest grunnleggende øvelser som du trenger i hverdagen. Alle øvelsene vil etter hvert gjennomføres med forskjellige former for forstyrrelser. Førerne lærer å motivere og belønne hunden riktig. Vi jobber mye med positiv forsterkning, dvs. eks. godbiter, leke, riktig bruk av stemmen og kroppen.

Praktisk info:

Grunnkursene i Kongsvinger holdes mandager/onsdager.

Klokkeslett for de praktiske treningene:

Grunnkursene er fra kl 18:00 - 19:30

Priser:

Pris 2200,- Vi har også et pakketilbud med 3 kurs. Pakken må kjøpes før kurset starter og koster 5750,-.  Du sparer derfor 850,- Grunnkurs ordinær pris 2200.-,  hverdagslydighet ordinær pris 2200.-  og bronsemerke eller klubben ordinær pris 2200,-

Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.
Samarbeidspartnere
p-2 p-1 p-3