Introduksjon Rallylydighet

Introduksjon til rallylydighet 

Har du lyst til å ha det moro med hunden og gi den mestringsfølelse, er dette kurset for dere! Hovedfokuset til rallylydighet ligger på glede, samspill og gode holdninger. Eier har derfor lov til å rose og oppmuntre hunden så mye han eller hun vil under konkurransen. Sporten passer derfor veldig godt for alle hunder.

Hva er rallylydighet?

Rallylydighet er en sport hvor man blander øvelser fra lydighet, agility og freestyle. I konkurranseform går hund og eier en bane som består av 15- 22 ulike skilt på tid. Hvert skilt inneholder en øvelse. Det kan for eksempel være sitt, dekk, gå rundt, sitt foran, vendinger til høyre og venstre, gå slalåm - for å nevne noe. 

 

Hvorfor er det bra å trene rallylydighet? 

Rallylydighet er bare moro! Det er en leken form for lydighet hvor samarbeid er i fokus. Glede og samspill mellom deg og din hund er det aller viktigste i denne hundesporten. Hund og fører skal sammen utføre ulike momenter/skilt som er satt opp i en bane. 

 

Hvem er dette kurset for?

Introkurs i rallylydighet passer for alle hunder, uansett alder og størrelse, og alle hundeiere. Det er en fordel om hunden kan grunnferdigheter som sitt, dekk og gå pent i bånd. Målet med kurset er at du som hundefører får inspirasjon til øvelser som kan brukes i hverdagen og at du utvikler et samarbeid med hunden din. På kurset kommer vi til å gå gjennom øvelser i klasse 1 og du vil trene på å gå deler av eller hele baner.  

Fra kl 10:00-15:00 begge dager


Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.
Samarbeidspartnere
p-2 p-1 p-3